Contact
Wij doen ons uiterste best om onze klanten zo snel en zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u graag meer informatie wilt ontvangen over onze producten, het bestelproces, de verzending et cetera, dan verwijzen wij u in de eerste plaats graag door naar onze Veelgestelde vragen. Mocht u hier niet het antwoord vinden dat u zoekt, dan kunt u uw vraag aan ons voorleggen via:

E-mail
U kunt uw vraag e-mailen naar info@orthopedischhondenkussen.nl. Wij streven ernaar om uw vraag dezelfde werkdag nog te beantwoorden. 

Telefoon
Onze telefonische klantenservice is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 18.00. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 085 0654133. Onze medewerkers kunnen u antwoord geven op algemene vragen. Heeft u een complexe vraag of ontvangt u graag advies op maat? Dan adviseren wij u om uw vraag via de e-mail aan ons voor te leggen zodat een van onze productspecialisten u inhoudelijk verder van dienst kan zijn. 

Chat
Indien online, kunt u gebruik maken van onze online chat om direct antwoord te krijgen op uw vragen.
Neem contact op
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »