• Hoogwaardige koud- en traagschuim
  • Aanbevolen door dierenartsen
  • Gratis verzending vanaf €100

9.4450+ reviews

Tijdelijk 15% korting op alle MediDog hondenkussens, zolang de voorraad strekt

Tijdelijk 15% korting op alle MediDog hondenkussens


Tevreden slapers

Tevreden slapers: daar doen we het allemaal voor! Dit door middel van een kwalitatief hoogwaardig hondenkussen genaamd 'MediDog' dat uw hond optimale ondersteuning biedt aan spieren en gewrichten. Al honderden baasjes gingen u voor. Bekijk hieronder een greep uit de leukste foto's en verhalen van onze klanten.

Bekijk MediDog hondenkussen


"Onze 5-jarige Duitse Herder Kay heeft sinds enkele maanden jullie orthopedisch hondenkussen. Kay heeft HD en ED en voordat we dit kussen kregen, heeft hij reeds twee andere kussens gehad die zogenaamd voor honden waren met onder andere deze aandoeningen. Nu willen (en gezien de levensduur hoeven) we geen ander kussen meer! Zijn drukpunten worden heel erg goed verdeeld, waardoor hij geen last meer heeft van kreupelheid. Het kussen zakt niet door en geeft optimale ondersteuning. Een totaal andere ervaring in vergelijking met de vorige kussens. Hij ligt er heerlijk op en het staat ook nog eens mooi in het interieur. Kay is compleet ontspannen en geniet enorm van zijn kussen. Hij is ons beste maatje en hij verdient alleen het beste! We kunnen echt iedereen dit kussen aanbevelen. Hadden wij het alleen maar eerder gevonden."

"Nadat onze Jip (met HD) 4 dagen op het kussen geslapen had, werd hij minder stram en begon uit zichzelf weer met een balletje te spelen. We hebben inmiddels 2 kussens besteld, want Jip mag vaak mee naar mijn werk. We merkten meteen verschil wanneer hij op een 'gewoon' kussen gelegen had. Het kussen is stevig, degelijk en goed schoon te houden en het allerbelangrijkste: het helpt onze hond enorm!"

"Tibo, de kieskeurige 10-jarige Golden Retriever, heeft eindelijk het kussen gevonden dat hij heerlijk vindt. Hij geniet van zijn kussen en staat ook veel gemakkelijker rechtop. Echt een aanrader voor iedereen die zijn hond een groot plezier wil doen, want het is duidelijk een kwaliteitskussen!"

"Een jaar geleden kocht ik het eerste orthopedisch kussen voor mijn vorige hond die ik spijtig genoeg begin dit jaar moest afgeven. Nu is er een nieuwe ex-dumpie in huis en zij vond het kussen ook gelijk geweldig. Daarom kocht ik dit tweede kussen voor in de keuken en het werd gelijk in dank aanvaard door mijn jonge Golden dame. Zoals verwacht was de levering alweer meer dan keurig, bij wijze van spreken had ik amper besteld of het kussen was er al. Kan echt geen slecht woord zeggen, noch wat de kwaliteit van het kussen betreft, noch van de levering. Deze firma en hun kussens blijven voor mij een echte aanrader voor alle hondenbaasjes die hun honden graag dat extra gunnen en zorgen dat ze echt zalig, comfortabel liggen. Ze mogen dan niet goedkoop zijn, ze geven er kwaliteit voor in de plaats."

"Een paar weken geleden hebben we voor onze Duitse Herder met HD (en ook nog eens een dubbele hernia) een orthopedisch kussen besteld (maat L). Na 2 dagen aftasten heeft ze besloten dat dit toch wel HET kussen is. Na haar hernia operatie hebben we haar alleen maar op dit kussen laten liggen en het revalidatie proces gaat erg voorspoedig. Voorheen lag ze 's nachts graag in haar bench maar nu ligt ze liever op haar kussen dus vorige week hebben we een maatwerk kussen besteld die in haar bench past (90x60cm). En nu ligt ze s nachts ook weer in haar bench."

"Omdat het eerste kussen zo goed bevalt hebben we een tweede aangeschaft zodat onze Bo ook buiten in de tuin vorstelijk kan liggen. De investering dubbel en dwars waard."

"Zeer tevreden met onze aankoop, onze 9 jarige boerboel heeft de bank ingeruild voor het orthopedische matras, dat zegt genoeg! We zien ook vooruitgang in zijn bewegen, waar Major voorheen last had van opstart problemen, is hij nu vele malen soepeler in zijn bewegingen na langer gelegen te hebben. Wij raden dit product dan ook zeker aan, prijs kwaliteit is absoluut goed. We hebben weer een gelukkige hond die heerlijk slaapt!!"

"Het uitpakken was grappig. Pootjes op de doos, kopjes in de doos, enz. Het kussen is besteld voor Hebe, 6,5 jaar, geboren met aangeboren elleboogdysplasie bleek op haar 9e maand. Kijkoperatie en tot vorig jaar, mits nodige beperking in beweging, niet veel gemankt. Nu door artrose op de gewrichten genoodzaakt om elke dag pijnmedicatie te geven. Ga nu balanstraining met haar volgen en dacht in aanvulling een goed kussen te kopen. Dacht groot genoeg om zich volledig uit te kunnen strekken. De eerste die erop lag was echter Lando, 2,5 jaar en zo gezond als maar kan zijn. Onmiddellijk nestelde Hebe zich naast hem. Het kussen is gelukkig net groot genoeg. Had ik het voor beiden besteld had ik de extra large genomen maar dit had ik niet kunnen voorspellen!"                                           

Mayro, de 2-jarige Duitse Herder, op het MediDog orthopedisch hondenkussen lederlook zwart L. Mayro heeft last van zijn onderrug als gevolg van lumbosacrale instabiliteit. Een goed, ondersteunend hondenkussen is daarom van belang.

"Het kussen deze week ontvangen! Onze hond wordt volgende week geopereerd aan ED aan 1 poot. Vandaar dat ik op zoek was naar een goed kussen. Het zijn mooie kussens en een mooie hoes! Ik had het kussen nog niet uit de doos of onze hond Lana lag er al op. Kreeg niet eens meer de kans om de hoes er om heen de doen. Deze is voor in de bench zo dat ze goed kan rusten na de operatie. Maar er gaat er nog 1 komen voor in huis."

"Super kussen! Onze hond Senna houdt er erg van om te liggen op kleedjes en kussens. Nu ivm met de artrose in z'n rug een goed kussen gekocht. Hierdoor blijft z'n rug tenminste zo recht mogelijk. We hebben de grootste maat genomen zodat ie plaats genoeg heeft om languit te liggen. We hebben er ook n zachte hoes bij genomen, ziet er nog mooi uit ook. Kortom een aanrader!"

"Sinds afgelopen donderdag hebben wij een orthopedisch hondenkussen van jullie. We merkten direct dat onze Bo veel makkelijker opstaat, wat dat betreft lijkt het of we een andere hond hebben! Bo zelf moest wel even wennen. "Hoe ga ik nu helemaal gestrekt liggen?", zagen we hem regelmatig denken. Zoals op de foto is te zien heeft hij zijn draai inmiddels gevonden en zijn we allemaal helemaal happy!"

"Supergoed. Ik heb het kussen nu ongeveer 2 weken voor Noah. Ze heeft artrose en liet haar plas lopen omdat een zenuw op haar blaas drukte. Ze is sinds 3 dagen droog, het kussen is echt geweldig en goede kwaliteit. De andere honden vinden het ook een geweldig kussen. Ik heb daarom de grootste maat gekocht. We zijn super tevreden over het kussen en de snelle levering!"

"Ons hondje heeft van als hij een puppy was problemen met rug en pootjes door een blokkade in zijn hoofdje, opgelopen tijdens de zwangerschap van de moeder of veroorzaakt tijdens de geboorte. We zijn met hem in behandeling in een dierenziekenhuis en bij een osteopaat. Hij stelt het momenteel goed.

Na verschillende kussens voor hem gekocht te hebben kwamen we een aantal maanden geleden op uw site terecht en bestelden meteen een kussen voor hem. Hond en baasjes zijn heel tevreden zodat we recent een tweede kussen voor hem bestelden." 

"Hondje ligt eindelijk rustig te slapen na een paar dagen en nachten rommelen met kleedjes en kussens na z'n elleboog operatie. Blij mee!"

"Joe, onze 13-jarige Cocker Spaniël, heeft sinds enige tijd een hernia. Nu hij op het hondenkussen slaapt is hij 's morgens veel fitter en minder stram. De ochtendwandelingen zijn weer een plezier! Heel goeie service, mooi kussen en een tevreden slaper en baasje."

"Kussen kwam erg snel binnen. Luna heeft altijd al graag op de grond willen liggen, dus ook nu doet ze dat nog wel eens. Echter is Luna vorige week geopereerd aan ED en Artrose, dus is het voor haar beter om op het orthopedische hondenkussen te liggen. Zo gauw ze dit doet, slaapt ze dan ook diep weg. Ook bij het uit de bench komen na een lange nacht, is ze lang niet zo stijf als voorheen. Een echte aanrader dus."

Zzzzz.......

"Dit is joop onze rottweiler van bijna 8 jaar. Joop heeft last van zijn onderrug en lichte artrose aan linkervoorpoot. We hebben het kussen nu ongeveer een maand of anderhalf in huis. In het begin keek hij er nog niet eens naar. Laat staan dat hij erop ging liggen. Maar gelukkig veranderde dit snel. We zien nu al duidelijk resultaat. Voorheen als Joop had gelegen, dan liep hij mank als hij opstond. Maar nu met het orthopedische kussen geen last meer van. Dus een echte aanrader!!! En zeker het proberen waard!!! Wij zijn blij dat we het gedaan hebben, want onze Joop verdient het beste!!!!"

 


Het hondenkussen valt niet alleen in de smaak bij onze hondenvrienden...

"Zensi is blij met haar nieuwe MediDog orthopedisch hondenkussen velours beige maat M!"

"Hierbij een foto van onze tevreden Golden Retriever Yonick op zijn maatkussen."

"Het kussen is gearriveerd en goedgekeurd!"

"De uitstraling is mooi en de hond ligt er graag op. Ik heb complete leder variant en heb hier wel een kleed op zodat hij een beetje kan graven als hij wil gaan liggen, anders krast het wel op de bovenkant."

Deze honden zijn verwend door hun baasje met het nieuwe MediDog orthopedisch hondenkussen lederlook zwart L. Zoals te zien is op de foto, liggen ze er heerlijk op en dat is een genot om te zien!

"Geweldige service en een prima product!"

Storm, de grote Berner Sennen is na zijn tweede operatie herstellende van zijn nekhernia. Het MediDog orthopedisch hondenkussen biedt de nek- en ruggenwervels optimale ondersteuning waardoor de pijn die als gevolg van de hernia optreedt, gedurende de rustperiode kan worden verlicht.

Paco op zijn nieuwe MediDog orthopedisch hondenkussen velours beige maat L. Paco's baasje geeft aan: "Ik moet zeggen dat het inderdaad zo is, zoals op jullie website wordt vermeld. Hij staat nu vééél beter op vanuit zijn kussen. Zowel PACO als zijn baasjes zijn bijzonder verheugd met deze nieuwe aanwinst."

Floris, de 3-jarige Labrador Retriever, op het MediDog orthopedisch hondenkussen lederlook beige L. Floris is een kieskeurige slaper maar heeft zijn plekje gevonden op het MediDog hondenkussen.

"Onze oude vriend diesel is maandag 10 geworden en hebben we hem een nieuw bedje cadeau gedaan. Heerlijk om te zien dat hij al meteen geen pijn meer heeft bij het opstaan! Dank u wel voor de goede en snelle service."

"Beau is niet meer van haar XL af te krijgen het is een superkussen!"

Shen, de grote Dobermann, heeft de diagnose Wobbler gekregen en moest daarom een goed, ondersteunend hondenkussen hebben. "Shen ligt er ook buiten op, ik sleep hem overal naar toe. Als hij binnen wil liggen gaat het kussen naar binnen, ligt hij liever buiten dan leg ik het kussen buiten. Hij ligt er echt graag op, ik ben er super tevreden over."

"Nog even wennen aan mijn nieuwe mand maar ik geloof dat het toch wel lekker ligt."

Zorro de grote Bull Mastiff op zijn nieuwe XL hondenkussen.

Ties, de grote, sportieve Weimaraner rent dagelijks minstens 10 kilometer. Een goed orthopedisch hondenkussen bevordert het herstel van het lichaam van Ties.

"Bob ( labrador ) bijna 12 jaar, is heel tevreden met zijn nieuwe kussen! Zijn baasjes ook, handvat aan kussen zou nog handiger zijn..."

Deze jongens delen samen hun orthopedisch hondenkussen.

Blij met haar zachte, velours hondenkussen!

Ook deze kleine knul heeft eindelijk zijn favoriete hondenkussen gevonden.

Baloe, de veeleisende, speelse Labrador Retriever van 2 jaar, op het MediDog orthopedisch hondenkussen velours beige L. Baloe komt na een dag rennen, springen en spelen tot rust op zijn MediDog hondenkussen.

Shaila en Dinte zijn erg blij met hun nieuwe XL MediDog orthopedisch hondenkussen velours beige.

"We kochten 3 weken geleden een orthopedisch hondenkussen voor ons allerliefste Floske die artrose heeft aan zijn pootje. We ondervonden dat zijn medicijn toch niet voldoende meer was. We zagen reeds een tweetal dagen nadien dat het lopen, nadat hij enkele stapjes had gezet al gauw vlotter ging. We merken ook dat hij rustiger slaapt. Een echte aanrader voor de lieve schatten met artrose. DOEN!"

Het orthopedisch hondenkussen is zo goed bevallen waardoor mijn baasje besloten heeft een tweede hondenkussen te bestellen!

Deze knul ligt erbij als een vorst op zijn nieuwe MediDog orthopedisch hondenkussen velours beige L.

Het MediDog orthopedisch hondenkussen in maat L biedt genoeg ruimte voor twee!

Raika, de vrolijke, jonge Bordercollie van 2 jaar, op het MediDog orthopedisch hondenkussen velours grijs L.

Felix, de 4-jarige Zwitserse Herder, op het MediDog orthopedisch hondenkussen velours zwart L. Felix is een grote, sterke hond die behoefte heeft aan een groot, degelijk kussen. Zijn nieuwe kussen bevalt hem erg goed.

Baron, de 11-jarige Ruwharige Teckel, op het MediDog orthopedisch hondenkussen lederlook bruin. Vanwege zijn leeftijd heeft Baron last van rugklachten en is hij snel moe. Het MediDog hondenkussen ondersteunt zijn gewrichten na een lange wandeling zodat hij uitgerust wakker wordt.

Kiss, de 5-jarige Bordercollie die dol is op rennen en apporteren, op het MediDog orthopedisch hondenkussen velours grijs L. Deze snelle dame ontlast haar gewrichten aan het einde van de dag door enkele uurtjes te slapen op haar MediDog hondenkussen.

Flynn en Balou, de twee Engelse Mastiffs van 85 en 92 kg, op hun nieuwe XL orthopedisch hondenkussen. Een goed ondersteunend hondenkussen is belangrijk bij grote, zware honden die over het algemeen gevoeliger zijn voor gewrichtsklachten. Hun baasje heeft er een hoeslaken overheen gedaan ter bescherming.

Ook een MediDog orthopedisch hondenkussen voor uw trouwe vriend aanschaffen?

Bekijk MediDog hondenkussen

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Orthopedischhondenkussen.nl 9,4 / 10 - 450 Reviews @ WebwinkelKeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »