Reviews

Een hondenleven? Dit gezegde gaat voor onze honden gelukkig niet meer op. Onze honden vervullen tegenwoordig een volwaardige rol in het gezinsleven en doen daarbij niet onder voor de mens. In het geval van lichamelijke ongemakken doen wij er alles aan om onze trouwe makkers zoveel mogelijk te ontzien. Dat geldt ook voor gewrichtsklachten die ontstaan als gevolg van ouderdom, erfelijkheid, overbelasting of aandoeningen (artrose, HD, ED, reuma, hernia etc.).

Al in honderden gezinnen heeft het MediDog orthopedisch hondenkussen kunnen bijdragen in een behaaglijker leven van de hond. Dag in, dag uit streven wij naar de hoogst haalbare kwaliteit om de werking en de levensduur van onze producten te kunnen waarborgen. Om continu te kunnen blijven vernieuwen, verbeteren en doorontwikkelen zijn de ervaringen en feedback van onze klanten voor ons van grote waarde. Ook voor u kan deze informatie waardevol zijn in de zoektocht naar het geschikte hondenkussen voor uw hond. Lees hier de reviews of bekijk hier een greep uit de leukste foto-verhalen van onze klanten!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »