Contact

Wij doen ons uiterste best om onze klanten zo snel en zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u graag meer informatie wilt ontvangen over onze producten, het bestelproces, de verzending et cetera, dan verwijzen wij u in de eerste plaats graag door naar onze Veelgestelde vragen. Mocht u hier niet het antwoord vinden dat u zoekt, dan kunt u uw vraag aan ons voorleggen via de volgende kanalen. 

E-mail
U kunt uw vraag e-mailen naar info@orthopedischhondenkussen.nl. Wij streven ernaar om uw vraag dezelfde werkdag nog te beantwoorden. 

Telefoon
Onze telefonische klantenservice is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 18.00. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 085 0654133. Onze medewerkers kunnen u antwoord geven op algemene vragen. Heeft u een complexe vraag of ontvangt u graag advies op maat? Dan adviseren wij u om uw vraag via de e-mail aan ons voor te leggen zodat een van onze productspecialisten u inhoudelijk verder van dienst kan zijn. 

Chat
Indien online, kunt u gebruik maken van onze online chat om direct antwoord te krijgen op uw vragen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »