Extra informatie

Uitleganimatie

Een “orthopedisch” hondenkussen, wat is dat precies? Bent u benieuwd naar de werking van het MediDog orthopedisch hondenkussen en wat het voor uw hond kan betekenen? Bekijk in 2 minuten de werking van dit speciale, medische hondenkussen.

Maattabel

Het bepalen van de juiste maat hondenkussen kan soms lastig zijn. Om uw hond een hondenkussen te bieden dat zijn of haar spieren en gewrichten optimaal ondersteunt, is het belangrijk om rekening te houden met de grootte en het gewicht van de hond. Aan de hand van de maattabel bekijkt u eenvoudig welk MediDog orthopedisch hondenkussen geschikt is voor uw hond. Tip! Volstaan de standaard maten niet? Informeer dan naar onze maatwerkoplossingen!

Onderhoudstips

Ondanks dat ze bijna aanvoelen als onze eigen kinderen, blijven honden dieren. De kans op vuil en viezigheid op een hondenkussen is daarom groot. Om het orthopedisch hondenkussen zo lang mogelijk in goede staat te houden, bieden wij u graag een aantal onderhoudstips.

Tevreden slapers

Wie gingen u voor? Bekijk een greep uit de leukste foto’s van onze Tevreden slapers op het MediDog orthopedisch hondenkussen en lees de individuele verhalen van iedere hond.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »